Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2019, 14:06

Ощадбанк запустив сервіс з отримання міжнародних переказів MoneyGram в Ощад 24/7

Ощадбанк надав клієнтам можливість отримувати міжнародні перекази MoneyGram у веб-банкінгу та мобільному додатку Ощад 24/7. Відтепер отримати переказ на свою платіжну картку можна за лічені секунди. Про це повідомила прес-служба Ощадбанку.

Ощадбанк надав клієнтам можливість отримувати міжнародні перекази MoneyGram у веб-банкінгу та мобільному додатку Ощад 24/7.
Фото: tvoemisto.tv

Що це значить

«Ми продовжуємо цифровізацію послуг банку. Відтак постійно оновлюємо і наповнюємо новими сервісами Ощад 24/7 задля зручності користувачів, кількість яких перевищила 3,6 млн. Новий сервіс з отримання переказів онлайн заощаджує час клієнта, адже позбавляє необхідності витрачати час на відвідування відділення. Клієнт отримує переказ на картку за кілька секунд. Крім цього, ми додали в мобільний додаток сервіс з перегляду курсу валют НБУ та Ощадбанку», – зазначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Як отримати переказ

Для отримання переказу онлайн необхідно увійти в Ощад 24/7. В меню «Грошові перекази» обрати опцію «Виплата грошового переказу», ввести його контрольний номер, суму та обрати валюту. Переказ буде зараховано на платіжну картку, яку обере клієнт. Зарахування та виплата переказу – без комісії.

Читайте також: Народний рейтинг: Ощадбанк наздоганяє monobank

«Перекази за системою MoneyGram є одними з найпопулярніших в Україні та світі. Тільки в Ощадбанку, частка якого в транскордонних переказах становить близько 20%, щомісяця сотні тисяч клієнтів здійснюють перекази за цією системою на суму понад 5 млн дол. США і 2 млн євро», – повідомила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Коментарі - 1

+
0
Last Omen
Last Omen
19 червня 2019, 7:29
#
Когда уже такую функцию монобанк сделает, а то типа самый технологичный, а в этом плане уже двум банкам проигрывает
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися