Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 червня 2019, 15:24

Кабмін таки профінансує аудит «Укроборонпрому»

Рішення про фінансування аудиту «Укроборонпрому» скасовано через формальності, його чекають все ж прийняти на найближчому засіданні уряду. Про це повідомив ЕП прес-секретар Володимира Гройсмана Василь Рябчук.

Рішення про фінансування аудиту «Укроборонпрому» скасовано через формальності, його чекають все ж прийняти на найближчому засіданні уряду.
Фото: ponomaroleg.com

Що відомо

«Прийняте рішення про надання підтримки на проведення аудиту було доручено доопрацювати, разом з тим під час доопрацювання необхідним стало уточнення обсягів такої підтримки, відповідно рішення було скасовано, і очікується прийняття відповідного рішення на найближчому засіданні уряду», — повідомив він.

Читайте також: «Укроборонпром» хоче продати дев'ять підприємств з податковими боргами

Своєю чергою, призначений 12 червня членом наглядової ради «Укроборонпрому» Айварас Абромавічус в Twitter висловив сподівання, що рішення буде прийнято вже наступного тижня і аудит почнеться «дуже скоро».

Раніше повідомлялося, що аудит державного концерну «Укроборонпром» обійдеться бюджету близько 5 мільйонів доларів. Кабмін планував виділити 32 млн грн з резервного фонду держбюджету, однак 14 червня скасував це рішення.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
16 червня 2019, 21:54
#
Это хорошо!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися