Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 червня 2019, 16:00

ЄС продовжить програму підтримки малого та середнього бізнесу в Україні

Європейський Союз планує продовжити пілотну програму з розробки й реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу (МСП) в Україні, до 2021 року. Про це повідомив старший радник з питань політики розвитку МСП EU4Business-FORBIZ Рікардо Пінто, передає Уніан.

Європейський Союз планує продовжити пілотну програму з розробки й реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу (МСП) в Україні, до 2021 року.
Фото: duso.ua

Що це значить

«Ми повинні були завершити програму раніше, але в нас є намір продовжити її до 2021 року», — сказав він.

Також додав, що Україна є великою країною і під час впровадження різних ініціатив необхідно враховувати особливості кожного регіону. Тому для пілотної програми формування та реалізації ефективної політики розвитку МСП були обрані Чернігівська область, міста Чернігів та Ніжин.

Читайте також: Бізнес не повинен декларувати валютні цінності — НБУ

За його словами, головне завдання програми підтримки розвитку МСП — провести регуляторну реформу, впровадження стратегій розвитку, орієнтованих на бізнес, поліпшення комунікацій в бізнес-суспільстві.

Довідка

EU4Business — це ініціатива ЄС, яка забезпечує підтримку приватного сектору в країнах Східного партнерства, включаючи Україну. Її метою є поліпшення бізнес-клімату, полегшення доступу МСП до консультаційних послуг і фінансування, стимулювання економічного зростання і створення робочих місць.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися