Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2019, 12:07

ДФС оформила імпорт з розстрочкою ПДВ на 306 мільйонів

Станом на 3 червня ДФС прийняла 136 рішень про надання платникам розстрочки податку на додану вартість при ввезенні на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України на загальну суму 10 млн євро і 1,4 млн доларів. Про це йдеться в повідомленні ДФС.

Станом на 3 червня ДФС прийняла 136 рішень про надання платникам розстрочки податку на додану вартість при ввезенні на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України на загальну суму 10 млн євро і 1,4 млн доларів.
Фото: islam.in.ua

Основні цифри

За 54 заявами митниці прийняли рішення за погодженням з ДФС, оскільки сума податку, заявлена до розстрочки, становить понад 1 млн гривень.

При цьому за 6 наданими рішеннями про розстрочення ПДВ суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності виконані зобов'язання в повному обсязі.

Читайте також: Держказначейство відшкодувало 70 мільярдів гривень ПДВ

Найбільші суми розстрочки надані Київською митницею ДФС — 1,9 млн євро і 712,5 тис. доларів, Харківською митницею — 2,1 млн євро і Хмельницькою митницею — 1,3 млн євро і 185,5 тис. доларів.

Здійснено 110 митних оформлень імпорту обладнання із застосуванням отриманих рішень з розстрочкою сплати ПДВ на суму 306,2 млн гривень.

Розстрочка надана при ввезенні обладнання для власного виробництва підприємствами легкої промисловості, металообробної промисловості, харчової промисловості, будівельної галузі, медичного обладнання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися