Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 червня 2019, 9:31

lifecell запустив недорогий тариф

Мобільний оператор lifecell запустив ще один відносно недорогий тариф — «Інтернет Жара», який коштує 60 грн і пропонує 20 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин голосових дзвінків на всі номери по країні. Про це пише liga.net.

Мобільний оператор lifecell запустив ще один відносно недорогий тариф — «Інтернет Жара», який коштує 60 грн і пропонує 20 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин голосових дзвінків на всі номери по країні.
Фото: focus.ua

Що нового

  • Особливість нового тарифу в тому, що якщо абонент використовував всі гігабайти раніше, ніж минули 4 оплачені тижні, йому автоматично нараховується новий повний пакет послуг. Для цього на рахунку повинно бути не менше 60 гривень. Всі невикористані хвилини для розмов будуть зберігатися до кінця сплачених 4 тижнів
  • Другим «сюрпризом» цього тарифу, може стати невелика кількість хвилин для розмов, адже внутрішнього безліміту тут немає.

Це вже другий новий недогорой тарифний план від lifecell. Раніше компанія запустила тариф Чотири безліміти за 40 грн. Він пропонує: безліміт на дзвінки на мережу lifecell, безліміт на відеосервіси, месенджери (з обмеженням швидкості при скачуванні 10 ГБ), 100 МБ інтернету на день і 30 хв дзвінків на інші мережі.

Коментарі - 1

+
0
Владимир Р
Владимир Р
7 червня 2019, 17:08
#
Скорость 10 Гб ? Чёт мой кшяоми больше 50 Мбит не даёт - пора ему на свалку
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися