Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2019, 14:30

На відновлення транспортної інфраструктури в зоні ЧАЕС виділили 81 мільйон

Кабмін схвалив ініціативу Міністерства екології та природних ресурсів про затвердження порядку використання держкоштів на відновлення транспортної інфраструктури в зоні відчуження ЧАЕС. Відповідну постанову уряд прийняв на засіданні в середу, пише Інтерфакс-Україна.

Кабмін схвалив ініціативу Міністерства екології та природних ресурсів про затвердження порядку використання держкоштів на відновлення транспортної інфраструктури в зоні відчуження ЧАЕС.
Фото: 2day.kh.ua

Що відомо

Згідно з наказом Держагентства з управління зоною відчуження від 20 травня 2019 року, на поточний рік у межах інвестиційного проекту «Відновлення об'єктів транспортної інфраструктури зони відчуження ДСП „Чорнобильський спецкомбінат“ виділено 81,4 млн грн.

Кошти, зокрема, планується направити на реконструкцію мосту через р. Уж в с. Череваш і реконструкцію мосту через лісову річку біля с. Залісся, Іванківський р-н Київської обл.

Читайте також: В Укравтодорі озвучили план ремонту доріг на п'ять років

Одержувачем бюджетних коштів, який буде виконувати роботи з відновлення інфраструктури, може бути підприємство, яке має бездефіцитний фінансовий план на поточний рік, а також фінансово-економічні розрахунки здійснення робіт.

Крім того, підприємство не повинно мати прострочену заборгованість по наданих банками кредитах, а його діяльність за останні два роки повинна бути незбитковою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися