Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2019, 8:41

ЄК назвала умову надання Україні 500 мільйонів євро

4 червня президент України Володимир Зеленський зустрівся з віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом. В ході зустрічі Домбровскіс назвав умову надання Україні 500 млн євро. Про це повідомляє прес-служба президента.

4 червня президент України Володимир Зеленський зустрівся з віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом.
Фото: president.gov.ua

Відзначається, що в центрі уваги співрозмовників були практичні питання співробітництва між Україною та ЄС у фінансовій та економічній сферах.

«Європейський Союз завершить розгляд питання про надання Україні коштів другого траншу в розмірі 500 млн євро в рамках четвертої програми макрофінансової допомоги ЄС, як тільки українська сторона виконає відповідні вимоги для їх отримання», — йдеться в повідомленні.

Зеленський запевнив, що Україна буде дотримуватися взятих на себе міжнародних зобов'язань, в тому числі і у взаєминах з міжнародними фінансовими інститутами.

Коментарі - 4

+
+20
Captain  Cisco
Captain Cisco
5 червня 2019, 10:29
#
Может хватит уже кредитов?
+
+45
nvr4d nvr4d
nvr4d nvr4d
5 червня 2019, 10:35
#
Может и хватит.
Давайте простим все депозиты физиков и ими долги отдадим. Всё равно ведь — если деньги в банк понесли, значит они им ни к чему.
+
0
Teilor
Teilor
5 червня 2019, 11:04
#
Был такой мультфильм про золотую антилопу где после слов «достаточно и хватит» все золото превратилось в черепки, поэтому эти слова отсутствуют в лексиконе власти и банкиров.
+
+30
bonv
bonv
5 червня 2019, 11:08
#
А може вистачить дурниці писати?
Дешеві кредити в 1% це набагато вигідніше ніж в десяток процентів..
Заміщення дорогих кредитів дешевшими - не чули?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися