Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2019, 9:24

НБУ застеріг Приватбанк щодо порушення фінмоніторингу

Національний банк у травні застосував до Приватбанку застереження за порушення законодавства в сфері фінансового моніторингу. Про це йдеться на сайті НБУ.

Національний банк у травні застосував до Приватбанку застереження за порушення законодавства в сфері фінансового моніторингу.
Фото: korrespondent.net

«Нацбанк за результатами перевірок з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення у травні 2019 року застосував до Приватанку як захід впливу письмове застереження за неподання на запит спеціально уповноваженого органу інформації», — йдеться у повідомленні.

 Обрати депозит

Як відомо, Національний банк з 31 серпня 2016 року постійно інформує громадськість про застосовані до банків заходи впливу за порушення ними законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, а також — за порушення, пов’язані зі здійсненням ризикової діяльності, яка загрожує інтересам вкладників чи інших кредиторів банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися