Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2019, 9:44

ТАСкомбанк випустив облігації на 200 мільйонів

ТАСкомбанк спільно із Національною комісією з цінних паперів (НКЦПФР) та фондового ринку випустили перші в Україні облігації за стандартами ЄС. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

ТАСкомбанк спільно із Національною комісією з цінних паперів (НКЦПФР) та фондового ринку випустили перші в Україні облігації за стандартами ЄС.
Фото: finclub.net

Що це значить

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала облігації ТАСкомбанку, що стали першими емісіями корпоративних облігацій українського емітента за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС 18 квітня 2019 року.

Облігації ТАСкомбанку серій G та H були випущені обсягом по 100 млн грн кожна серія, строк обігу яких 5 та 10 років відповідно. За облігаціями передбачена щорічна оферта (можливість дострокового викупу). Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 18% річних із щорічним переглядом на рівні не менше 1/2 облікової ставки НБУ.

Читайте також: Україна приєдналася до глобального депозитарію

«Це знакова для ринку подія. Ми кілька місяців працювали з емітентом в тісній взаємодії задля оформлення випуску у відповідності до суворих європейських стандартів. Проспект облігацій надає потенційному інвестору, навіть без спеціалізованої кваліфікації, достатнє уявлення про деталі емісії щоб ухвалити самостійне й, особливо важливо, обґрунтоване рішення. Нові вимоги зроблять ринок цінних паперів в Україні більш прозорим, а значить більш безпечним для інвестора», — зазначив Максим Лібанов, член НКЦПФР.

Оформити кредитну карту «Велика п'ятірка» ТАСкомбанку

Коментарі - 1

+
0
BroNiK
BroNiK
28 травня 2019, 11:20
#
Начало неплохое, только вот момент с «ежегодным пересмотром на уровне не менее 1/2 учетной ставки НБУ.» немного настораживает. Оставляют для себя зазор для манипуляций. Типа со 2 года ставка может уменьшится до 8,75%?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися