Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2019, 9:58

Стартап українця залучив 60 мільйонів доларів інвестицій

Стартап українця Олега Рогинского People.ai залучив 60 млн дол. інвестицій в серії С. Про це повідомила в Facebook екс-заступник міністра економрозвитку і колишній торговий представник України Наталія Микольська.

Стартап українця Олега Рогинского People.ai залучив 60 млн дол. інвестицій в серії С.
Фото: mc.today

«Український People.ai залучив інвестицій на $ 60 млн! Серія С! Вітаю! Молодці! Рада, що вони представляли Україну у нас на панелі на першій конференції в Стенфорді по Україні», — написала вона.

Читайте також: Київ увійшов до топ-35 найбільших стартап-міст світу

Серед інвесторів People.ai в серії С — фонд ICONIQ Capital за участю венчурних фондів Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як використають гроші інвесторів

Стартап People.ai дає змогу відстежувати кожну точку контакту між командою продажів та її клієнтами. У People.ai створили технологію машинного навчання, призначену для повного заповнення CRM-записів процесів продавців. Зараз стартап обслуговує провідні компанії, такі як WMWare, Okta, Dropbpx, Zoom, Charge Point, Barracuda і багато інших.

Компанія анонсувала новий продукт The Wire — рішення для штучного інтелекту, яке втілює новий спосіб надання дієвих ідей командам, які працюють з клієнтами.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія планує прискорити просування інноваційних продуктів і продовжити розширення для задоволення потреб глобальних корпоративних клієнтів, а також запустить платформу партнерства для провідних консалтингових фірм і системних інтеграторів.

Коментарі - 5

+
+30
dvded .
dvded .
22 травня 2019, 10:17
#
WMWare - VMWare Dropbpx - Dropbox
+
0
bonv
bonv
22 травня 2019, 10:25
#
Вітання!
+
+54
SergValin
SergValin
22 травня 2019, 10:52
#
475 Brannan St Suite 320, San Francisco, CA 94107

Интересно, каким боком наше минэкономразвития к американской компании?
+
0
Seven S
Seven S
22 травня 2019, 11:01
#
В дополнение: И каким образом они представляли Украину? Если я, к примеру, создам бизнес в Польше, Польша даст мне денег, я тоже буду представлять Украину и обо мне министры писать будут?
+
+65
SergValin
SergValin
22 травня 2019, 11:16
#
У них есть одна вакансия разработчика в Киеве (несколько десятков остальных вакансий — в США). Т.е. это очередной экспорт трудовых ресурсов: здесь им пишут код за относительно небольшие деньги, а прибыль получает американская компания.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися