Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2019, 17:53

Користуватися Kyiv Smart Card тепер можна через гаманець Apple

Відтепер власники техніки з операційною системою iOS мають можливість додати Kyiv Smart Card в Apple Wallet і оплачувати проїзд за допомогою своїх гаджетів. Невдовзі цей функціонал буде доступний і власникам смартфонів на Android. Про це повідомили в КМДА, передає «Уніан».

Відтепер власники техніки з операційною системою iOS мають можливість додати Kyiv Smart Card в Apple Wallet і оплачувати проїзд за допомогою своїх гаджетів.
Фото: innovationhouse.org.ua

Що це значить

«В Департамент надходили звернення від пасажирів з проханням створити відповідний функціонал. Ми реалізували таку можливість. Тепер, щоб оплатити проїзд, треба тільки вибрати в Apple Wallet доданий QR-квиток і піднести iPhone або Apple Watch до валідатора. Невдовзі подібна можливість з'явиться і у власників смартфонів на операційній системі Android», — зазначив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Як користуватися

Щоб користуватися Kyiv Smart Card через смартфон, необхідно:

  • зайти в Особистий кабінет киянина;
  • купити QR-квиток в розділі „Електронний квиток“;
  • вибрати опцію „Додати в Apple Wallet“;
  • відсканувати камерою смартфона QR-код з посиланням на скачування файлу з QR-квитком;
  • підтвердити на смартфоні додавання QR-квитка в Apple Wallet.

Нагадаємо, Kyiv Smart Card дозволяє її власникам заощадити на вартості проїзду в столичному громадському транспорті. Стандартна вартість проїзду — 8 гривень. Якщо ж поповнити карту на велику суму, діють знижки. Скажімо, поповнення на 325 гривень дасть можливість знизити вартість поїздки до 6,5 гривень і таким чином вийде 50 поїздок. Економія при цьому складе 75 гривень.

Коментарі - 1

+
0
А Б
А Б
22 травня 2019, 14:10
#
Вам не кажется, что функционал немного, простите, через *** сделан? Что хочет пользователь? Зайти в трамвай/тралик/автобус, достать телефон, нажать 2 раза кнопку на телефоне, приложить к считывающему устройству - и всё! проезд оплачен. Что имеем? Предварительно нужно зайти куда-то (а вы были в этом конченом личном кабинете? а с телефона заходили? это ж ужас), предварительно купить, добавить, отсканировать, подтвердить Результат = ну его в пень! Кандуктооор! Кондуктор, мне один билетик по старинке, пжлст
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися