Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 13:11

FinAwards 2019: Ощадбанк визнано найтехнологічнішим

На церемонії FinAwards 2019 було обрано «Найбільш технологічний банк».

На церемонії FinAwards 2019 було обрано «Найбільш технологічний банк».
Фото: bin.ua

За підсумками голосування «Найбільш технологічним банком» визнано Ощадбанк. Нагороду отримував Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції Ощадбанку.

«Сьогодні у Ощад дуже сильна компетенція в технологічних проектах: зокрема, наші сashless-проекти — кращі на ринку. Ощадбанк одним з перших в Україні впровадив Google Pay і Apple Pay. У червні 2018 року Ощад першим запустив цифрову Prepaid-карту, яка успішно токенізується в мобільні додатки Apple Pay, Google Pay та ін.

За кілька років ми напрацювали унікальну експертизу щодо впровадження сashless в різних сферах, і сьогодні Ощадбанк — еквайринг-партнер найбільших фестивалів в Україні. Наприклад, унікальний для України кейс — організація повного сashless на Atlas Weekend 2018. Також протягом 2018 року банк здійснив еквайринг-підтримку 12 фестивалів Ulichnaya Eda. У найкоротші терміни ми обладнали головну арену країни — НСК «Олімпійський» — 185 POS-терміналами до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018, почали впроваджувати безготівкову інфраструктуру на території найбільшого продуктового ринку країни «Столичний» », — зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Третє місце дісталося Monobank | Universal Bank — проекту. Нагороду отримав заступник Голови Правління — Юлія Акуленко з командою.

Друге місце посів ПриватБанк з проектами: Apple Pay, PrivatPayBot по оплаті товарів і послуг у Telegram без терміналів. Нагороду отримувала керівник напрямку електронної комерції ПриватБанк — Христина Кармазіна.

Читайте також: Переможці FinAwards 2019: які банки отримали нагороди

У номінації брали участь банки, які в 2018 -2019 роках реалізували проект / проекти з упровадження технічних новацій, спрямованих на поліпшення якості обслуговування роздрібних клієнтів: підвищують доступність до послуг банку, скорочують час операції, документообіг, кількість візитів до відділення, розширюють можливості дистанційного обслуговування тощо.

Журі оцінювало проекти, які банк реалізував за цей період, а не в цілому технологічність компанії.

Нагадаємо, 15 травня в Києві відбулася церемонія нагородження кращих українських банків FinAwards 2019. Фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили банкірам нагороди в 15 категоріях. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі - 1

+
0
BobKickass
BobKickass
17 травня 2019, 20:02
#
И это банк котрый обслуживает клиентов на ПО времен девяностых? Тот же банк, в котором для открытия депозита уходит до 45 минут реального времени? FinAwards это юмористическая церемония...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися