Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 14:24

Названо кращий кредит готівкою в Україні — FinAwards 2019

На церемонії нагородження FinAwards 2019 було визначено «Кращий кредит готівкою». Експертне журі віддало перемогу в цій номінації кредиту «ВСЕЯСНО» від банку ПУМБ.

На церемонії нагородження FinAwards 2019 було визначено «Кращий кредит готівкою».
На фото Дмитро Поліщук, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ та Іван Євтушенко, керівник порталу "Мінфін".

Критерії вибору

У номінації брали участь кредити для фізичних осіб на будь-які цілі, які можуть бути оформлені новим клієнтам (нечинним клієнтам банку) без довідки про доходи на суму від 10 000 гривень, з видачею готівкою або на поточний / картковий рахунок клієнта.

Умови кредиту ПУМБ — «ВСЕЯСНО»:

Платити всього 2,26 грн на день.
Без страховки.
Без разової комісії.
Кредит до 200 000 грн.
Річна комісія 0,01%.

Порівняти умови кредитів готівкою

Представник банку ПУМБ на FinAwards 2019, директор департаменту по продуктах роздрібного бізнесу Дмитро Поліщук поділився планами: «Ми розвиваємо не тільки кредитування готівкою. Наприклад, уже в червні в наших планах запустити абсолютно нову карту для виплат. Я думаю, що вона буде не схожа ні на що. Дочекайтеся початку червня, ми зробимо великий анонс. Буде дуже цікавий продукт».

Третє місце в цій номінації посів Ідея Банк і кредит «Цільовий». Друге місце — Альфа-Банк Україна з «Кредитом готівкою». 

Читайте також: Переможці FinAwards 2019: які банки отримали нагороди

Крім переможців у номінації «Кращий кредит готівкою» були і спеціальні нагороди від сайтів Finance.ua і «Мінфін».

  • «Найбільш чесний кредит»

Переможцем у цій номінації став «Кредит «Стандарт „від Банку Кредит Дніпро. Нагороду отримував начальник управління продажів роздрібного бізнесу Олександр Яровий.

  • “Вигідна пропозиція»

Аналітики Finance.ua і «Мінфіну» порахували, який з кредитів на 12 місяців найдешевший. Переможцем став «Кредит готівкою« Цільовий» від Ідея Банку.

FinAwards 2019 — це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу й топ-менеджерам банків за особливі досягнення розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії — сайти «Мінфін» і Finance.ua.

Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 проходила 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися