Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 8:56

У Києві встановили пам'ятник 1 гривні

У Києві встановили пам'ятник українській монеті номіналом 1 гривня під назвою «Гривня Всемогутня». Про це повідомив в Facebook журналіст, ведучий телеканалу NewsOne Андрій Павловський.

Величезних розмірів монета встановлена на спеціальному постаменті біля Київського економічного університету.

Що відомо

«Проект Гривня Всемогутня обійшовся нам у 300 тис. гривень. Меценатами виступили підприємці, студенти, працівники з різних сфер нашого життя і навіть пенсіонери. Нам знадобилося більше року, щоб втілити цей проект в життя. Це було не просто, але ми вірили і продовжуємо вірити, що і енергія і ті побажання, які вкладали люди в цю монету своїми засобами, буде працювати тільки на благо нашої країни. Ця монета в першу чергу - це символ міцної української економіки, розквіту соціального і економічного добробуту країни », - написав Павловський.

«І хочеться всім нам побажати процвітання України, щоб наші громадяни могли у себе в країні реалізувати свої мрії. Ми маємо глибоку історію і ми маємо прекрасне майбутнє. Нехай ця монета стане символом змін і достатку наших громадян. Хочеться побажати української гривні міцності і сили» , - підсумував журналіст.

Нагадаємо, що на 16 травня 2019 року офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,374 грн / дол. Таким чином, порівняно з попереднім банківським днем, НБУ знизив курс гривні на 21 копійку.

Коментарі - 3

+
0
shimart
shimart
16 травня 2019, 10:29
#
Проект Гривна Всемогущая обошелся нам в 300 тыс. гривен. ---- Вот где денег намутили....Она что из серебра с позолотой???
+
+55
shimart
shimart
16 травня 2019, 10:34
#
А, всё - понял! Они с «донецкими» договорились, купили у них «за недорого» и за 300 тыс. грн. «впарили» https://zahar-don.livejournal.com/1256864.html
+
0
Богдан Сташинский
Богдан Сташинский
16 травня 2019, 10:48
#
Памятники из фанеры за 300 тыс?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися