Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2019, 9:38

Незаконно паркуватися в Києві буде дорого — Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що збирається вже з наступного місяця підвищити штрафи за незаконну парковку в Києві. За його словами, метою є розчищення вулиць від великої кількості авто. Про це пише ЦТС.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що збирається вже в наступному місяці підвищити штрафи за незаконну парковку в Києві.
Фото: gordonua.com

Що це означає

«Ми будемо» закручувати гайки «в питаннях паркування — незаконно паркуватися, особливо в центрі міста під знаками, які забороняють парковку, буде дорого», — зазначив Кличко, зазначивши, що подібна практика існує в усіх європейських столицях і великих містах.

За його словами, стежити за паркуванням водіїв будуть інспектори, які вже пройшли всі стадії підготовки.

Читайте також: Uber розробив напрямки і графік своїх «маршруток»

«Штат інспекторів уже повний. Зараз в тестовому режимі ми повідомляємо водіїв про порушення правил парковки, наступним кроком буде штраф і евакуація авто. Вже наступного місяця», — наголосив мер Києва.

 Рейтинг страхових компаній з оформлення полісу автоцивілки

За його словами, місто буде пропонувати альтернативу автомобільному транспорту.

«У цьому напрямі ми будемо пропонувати доступний сервіс: зараз будуємо нові велодоріжки, пропонуємо альтернативи. Але єдиний метод розвантажити центр міста від автомобілів — зробити парковку авто в центрі міста набагато дорожче. Зараз будуємо перехоплюючі паркінги, щоб можна було залишати авто на в'їзді в місто і користуватися громадським транспортом для пересування по місту », — запевнив Кличко.

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 травня 2019, 9:46
#
Когда ожидать парковки обустроенные?
+
+45
YevgenMuza
YevgenMuza
15 травня 2019, 10:21
#
Центр не резиновый, чтобы всех парковками обеспечить, да ещё и бесплатно, при этом, сейчас в центре достаточно полупустых парковок.
+
+30
YevgenMuza
YevgenMuza
15 травня 2019, 10:21
#
Кличко, ты сделай, чтобы, хотя бы эти штрафы платили, не надо повышенные. А то, что 250 грн. никто не платит, что 2250 грн. никто не будет платить. Толку от этих повышений?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися