Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2019, 19:00

Головне за вівторок: справа Привату, держборг і остаточна ціна на газ

13 травня Шостий апеляційний адмінсуд Києва залишив у силі рішення суду першої інстаціі, який визнав незаконною інспекційну перевірку Нацбанку в Приватбанку в 2016 році. На підставі цієї перевірки було отримано висновок про неплатоспроможність банку.

Мінфін продовжує нарощувати держборг

Міністерство фінансів в січні-квітні залучило до держбюджету 91,4 млрд гривень, 1,5 млрд доларів і 41 млн євро за рахунок розміщення облігацій внутрішньої державної позики.

Нафтогаз визначився із ціною газу для населення на травень

НАК «Нафтогаз України» розіслав контрагентам додаткові угоди, які містять нову ціну газу для населення при постачанні на умовах покладання спеціальних обов'язків. Нова ціна майже на 4% нижча за ту, що діяла в квітні.

«Бориспіль» назвав ціни на стоянку в новому багаторівневому паркінгу

Аеропорт «Бориспіль» планує застосовувати два типи тарифів в новому багаторівневому паркінгу навпроти терміналу D, перша частина якого відкриється 23 травня.

Коментарі - 2

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
14 травня 2019, 20:45
#
Судді Конституційного суду проголосували за звільнення глави органу Станіслава Шевчука з посади судді. Це автоматично звільняє його з посади глави суду. https://hromadske.ua/posts/golovu-konstitucijnogo-sudu-zvilnili-z-posadi-suddi
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
14 травня 2019, 20:52
#
Зеленський поговорив із банкірами про ставки за кредитами та співпрацю з МВФ https://www.unn.com.ua/uk/news/1800260-zelenskiy-pogovoriv-iz-bankirami-pro-stavki-za-kreditami-ta-spivpratsyu-z-mvf
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися