Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2019, 10:18

«Бориспіль» назвав ціни на стоянку в новому багаторівневому паркінгу

Аеропорт «Бориспіль» планує застосовувати два типи тарифів в новому багаторівневому паркінгу навпроти терміналу D, перша частина якого відкриється 23 травня. Про це повідомляє avianews.com.

Аеропорт «Бориспіль» планує застосовувати два типи тарифів в новому багаторівневому паркінгу навпроти терміналу D, перша частина якого відкриється 23 травня.
Фото: syntech.kiev.ua

Що відомо

Розцінки почнуть діяти з 24 травня і будуть відрізнятися залежно від поверху, на якому відвідувач аеропорту залишить свій автомобіль.

На всіх чотирьох рівнях буде діяти погодинної тариф, який становить 30 грн. Добовий тариф — 300 грн — буде застосовуватися тільки на першому і другому поверхах будівлі.

Читайте также: Суд скасував 60-мільйонні вимоги податкової до МАУ Коломойського

«Перші 10 хвилин неповної години на парковці будуть безкоштовними, а, починаючи з 11 хвилини, стягується повна годинна оплата. Також за умови стоянки менше 10 годин використовується погодинна оплата», — прокоментував нові тарифи заступник гендиректора аеропорту з комерційної діяльності та стратегічного розвитку Георгій Зубко.

Перша частина паркінгу може розмістити 1019 автомобілів. Оператором парковки стане аеропорт «Бориспіль».

Кращі кредитні картки для мандрівників

Зараз поблизу терміналу D діє три однорівневих стоянки, на яких використовується тільки погодинної тариф — 30-40 грн за годину. Таким чином, ціна за стоянку автомобіля протягом доби на них обходиться в 720-960 грн. На віддалених парковках діє пільговий добовий тариф в розмірі 80 грн.

Коментарі - 3

+
+45
AleksandrBank
AleksandrBank
14 травня 2019, 11:06
#
«На отдаленных парковках действует льготный суточный тариф в размере 80 грн.» - а где они находятся? Потому что пока выгоднее на такси, чем платить 300  грн в сути. 3 суток и отбито. Да и бензин не тратишь и не переживаешь
+
0
alexodessa
alexodessa
14 травня 2019, 20:05
#
В городе Борисполе есть много недорогих стоянок. Оттуда трансфер до аэропорта - несколько минут всего. Но киевлянам действительно проще сразу на такси.
+
0
faxbox
faxbox
16 травня 2019, 20:11
#
Просто не работает антимонопольный комитет. Цена всё-таки должна складываться с себестоимости а не с того, что кому-то хочется угнаться за ценами в аэропортах других более дорогих стран.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися