Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2019, 14:42

Антимонопольний комітет оштрафував низку мереж АЗС

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував автозаправні мережі ОККО, WOG та SOCAR на 77 млн ​​грн за антиконкурентні узгоджені дії на ринку світлих нафтопродуктів, зокрема за схожі дії протягом 2017 року. Про це повідомив глава комітету Юрій Терентьєв на сторінці в Facebook.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував автозаправні мережі ОККО, WOG та SOCAR на 77 млн ​​грн за антиконкурентні узгоджені дії на ринку світлих нафтопродуктів, зокрема за схожі дії протягом 2017 року.
Фото: eurohouse.ua

«Сьогодні, 14 травня 2019 року, АМКУ прийняв рішення за результатом розслідування справи про вчинення антиконкурентних узгоджених дій компаніями WOG, ОККО і SOCAR (ч. 3 ст. 6 закону» Про захист економічної конкуренції «- вчинення подібних дій протягом 2017 року). на відповідачів накладено штрафні санкції в загальному розмірі понад 77 млн ​​грн », - написав він.

Терентьєв також додав, що після прийняття АМКУ в листопаді 2016 року рішення про накладення штрафу на ряд нафтотрейдерів (на загальну суму 204 млн грн) на ринку нафтопродуктів спостерігається більш інтенсивна цінова конкуренція.

Коментарі - 1

+
0
Григорий П
Григорий П
15 травня 2019, 4:30
#
Им выгоднее штрафы. К тому же, - назначить - не значить уплатить, суды годами можно вести
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися