Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2019, 13:22

Сергій Верланов очолив Державну податкову службу

Кабінет Міністрів призначив Сергія Верланова головою Державної податкової служби на п'ять років з дати початку фактичного виконання обов'язків. Випробувальний термін триватиме місяць, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Кабінет Міністрів призначив Сергія Верланова головою Державної податкової служби на п'ять років з дати початку фактичного виконання обов'язків.
Фото: LIGA.net

Після призначення голови Державної податкової служби має відбутися реєстрація юридичної особи, переведення працівників ДФС до Державної податкової служби (не менше 30%), а Кабмін повинен прийняти розпорядження про початок роботи нової структури.

Читайте також: Мінфін прокоментував зупинення конкурсу на посаду голови Митниці

Нагадаємо, вже екс-заступник міністра фінансів Сергій Верланов отримав цю посаду як переможець конкурсу, оголошеного 20 березня Кабінетом міністрів в рамках реформи Державної фіскальної служби розпорядженням № 163.

Конкурс проводила комісія з питань Вищого корпусу державної служби. Він проходив у три етапи, був відкритим для громадськості, а в процесі перевірки і оцінювання робіт брали участь українські та іноземні експерти.

Коментарі - 3

+
+4
Transfer Go
Transfer Go
8 травня 2019, 13:47
#
Немного напрягают эти бесконечные назначения на важные должности старой командой, которая сейчас не имеет фактически никакой поддержки со стороны населения
+
+53
Володимир Нєтряпко
Володимир Нєтряпко
8 травня 2019, 14:08
#
Внимательно читаем процедуру назначения ... или камлаем по привычке?
+
+7
SAndreyS
SAndreyS
8 травня 2019, 15:10
#
Старая команда, новая команда... Нормальная страна предполагает, что у нас не меняется все на 180% после прихода нового президента. Кроме того, у нас президент не отвечает за налоговую от слова совсем.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися