Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2019, 17:27

Заміна скла за договором КАСКО коштувала СГ «ТАС» понад 275 тис. грн

Не секрет, що стан українських автомобільних доріг далекий від ідеального, тож часто-густо саме якість дорожнього покриття стає причиною аварій та пошкоджень автомобілів. І добре, якщо все обмежиться незначною подряпиною на лакофарбовому покритті кузову, набагато гірше, коли від удару камінців, що вилітають з-під коліс проїжджаючих повз автівок, розбивається скло. Адже за нинішніми розцінками його заміна виявляється задоволенням не з дешевих.

Саме такий страховий випадок нещодавно було врегульовано спеціалістами Страхової групи «ТАС». В лобове скло застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля Rolls-Royce Phantom потрапив камінець, що вилетів з-під коліс транспортного засобу, що рухався попереду. Інцидент стався у середмісті столиці.

За висновком експертизи, заміна пошкодженого скла на дорогій автівці коштуватиме 275081 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором страхування і виплатила СГ «ТАС» в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,18 млн грн, з яких 1,83 млн грн – за договорами автострахування. Так, протягом перших трьох місяців поточного року компанією було відшкодовано за договорами автострахування в цілому 147,6 млн грн, в тому числі за полісами обов’язкової «автоцивілки» 72,74 млн грн, за договорами КАСКО – 53,93 млн грн. За полісами «Зелена картка» в І кварталі було відшкодовано 20,93 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися