Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 травня 2019, 8:31

На Львівщині ліквідовано конвертцентр з 500-мільйонним оборотом

У Львівській області викрили конвертаційний центр з місячним тіньовим оборотом понад 500 мільйонів гривень, який діяв протягом 2018-2019 років. Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

У Львівській області викрили конвертаційний центр з місячним тіньовим оборотом понад 500 мільйонів гривень, який діяв протягом 2018-2019 років.
Фото: capital.ua

Що відомо

Повідомляється, що наразі діяльність конвертаційного центру припинено, проводиться досудове розслідування.

«Розкрито протиправну схему виведення в тіньовий сектор безготівкових коштів підприємств реального сектора економіки і держкоштів шляхом конвертації їх в готівку в результаті організації незаконного формування податкового кредиту. Як наслідок, такі дії завдали шкоди економічним інтересам держави в особливо великих розмірах», — зазначили в ДБР.

Також повідомляється, що проведено ряд санкціонованих обшуків за місцем роботи окремих посадових осіб ДУ Державної фіскальної служби у Львівській області, вилучені речові докази.

«Слідчі проводять комплекс слідчих дій, щоб встановити посадових осіб ДУ ДФС у Львівській області, причетних до зазначеної протиправної схеми, та інших осіб, причетних до роботи конвертаційного центру», — повідомили в ДБР.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися