Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 травня 2019, 16:20

Ідея Банк привітав переможців Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики

Наприкінці квітня відбулося нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики, яка проводилася у Львівському інституті Університету банківської справи.

В олімпіаді взяли участь 65 студентів із 31 вищого навчального закладу. Ідея Банк виступив головним партнером конкурсу та нагородив сімох переможців сучасними гаджетами.

Диплом 1 ступеня та планшет від Ідея Банку отримав студент Університету банківської справи Данило Герій, а в командному заліку перемогли студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Призові місця та подарунки від Ідея Банку отримали студенти Університету банківської справи, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Як зазначили представники конкурсної комісії — директор Львівського інституту Університету банківської справи Ірина Жеребило та проректор з навчально-виховної роботи та міжнародного співробітництва Університету банківської справи Олексій Другов — професійна компетентність сучасного економіста, фінансиста, банкіра неможлива без досконалого володіння математичними методами та інформаційними технологіями для вирішення економічних завдань.

Директор департаменту по роботі із персоналом Ідея Банку Ганна Соколовська зауважила:

«Ми раді підтримати студентів, які мають кращі результати не тільки у навчанні, але й прагнуть більшого, змагаючись за першість у спеціалізованих національних конкурсах.

Саме вони невдовзі стануть найбільш затребуваними кандидатами серед провідних банків, а вже сьогодні наш Ідея Банк запрошує їх скористатися можливістю та застосувати свої знання і здібності під час практики. Крім того, ми вже зараз пропонуємо вакансії для молодих спеціалістів, тож активні переможці вже можуть зголошуватись на пропозиції від Ідея Банку».

Замовити картку «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися