Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 травня 2019, 8:47

Пул активів Дельта Банку повторно продаватимуть на міжнародних торгах

16 травня 2019 року відбудуться електронні торги з продаж пулу активів Дельта Банку балансовою вартістю 4,845 млрд грн. Про це йдеться у повідомденні Фонду.

16 травня 2019 року відбудуться електронні торги з продаж пулу активів Дельта банку балансовою вартістю 4,845 млрд грн.
Фото: stockworld.com.ua

Що продаватимуть

  • Більшу частину становлять права вимоги за кредитами виданими юридичним особам (15 штук), майнові права за кредитними договорами (7 штук), дебіторська заборгованість.

Частина цих активів перебуває в заставі Національного банку України й Укрексімбанку.

У забезпеченні досить привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції розташовані в Одеській області. По суті — це працюючий бізнес.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону. З поетапним зниженням ціни протягом дня, що дозволяє максимально точно встановити ринкову вартість продажу і створює конкуренцію серед покупців.

Стартова ціна лоту – 868 821,56 тис грн. Адже ці активи Фонд гарантування вже виставляв на торги через сиcтему ProZorro.Продажі за балансовою вартістю. Але тоді покупці не проявили достатнього інтересу і не придбали дані активи.

Цього разу активи були підготовлені до продажу одним з міжнародних радників Фонду гарантування — ТОВ «Дебтекс Україна». І аукціон буде проведений на їхньому майданчику вдруге.

Коментарі - 1

+
0
mary27
mary27
2 травня 2019, 10:47
#
Жду решения суда о незаконном введении ВА и ликвидации ''Дельты''.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися