Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2019, 16:54

Група «ТАС» оскаржить в суді рішення АМКУ

Група «ТАС», власником якої є Сергій Тігіпко, не згодна з рішенням Антимонопольного комітету про штраф в 55 млн грн за порушення законодавства під час придбання підприємства «Дніпрометиз» і оскаржить його в судовому порядку. Про це пише Finclub.

Група «ТАС», власником якої є Сергій Тігіпко, не згодна з рішенням Антимонопольного комітету про штраф в 55 млн грн за порушення законодавства під час придбання підприємства «Дніпрометиз» і оскаржить його в судовому порядку.
Фото: Mind.ua

Що відомо


Група «ТАС» вважає це рішення упередженим і заснованим виключно на суб'єктивному тлумаченні певними членами АМКУ законодавства України.

Відповідно до вимог чинного законодавства група «ТАС» ще в 2017 році офіційно звернулася до АМКУ із заявою про надання дозволу на концентрацію до моменту здійснення концентрації. Незважаючи на те, що законом передбачений максимальний термін розгляду заяви в 45 днів, АМКУ відкрив справу і затягнув процес розгляду питання на півтора року, фактично перешкодивши нормальній господарській діяльності «Дніпрометиз».

У повідомленні сказано, що, незважаючи на безпрецедентно довгий термін розгляду питання про концентрацію, члени АМКУ не врахували жодного пояснення групи «ТАС» і прийняли рішення, виходячи з власного суб'єктивного тлумачення норм законодавства про захист економічної конкуренції.

З метою захисту вітчизняного бізнесу група «ТАС» оскаржить рішення АМКУ в судовому порядку і переконана в об'єктивному рішенні суду в цій суперечці.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет оштрафував на 55 млн грн фінансово-промислову групу ТАС, власником якої є Сергій Тігіпко.

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
27 квітня 2019, 0:31
#
Знатный рыг — этот Тигипка
+
0
Man75
Man75
27 квітня 2019, 12:18
#
Давно надо ТАС на унитаз!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися