Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2019, 19:13

Ідея Банк посів 1 місце в номінації «Кредит готівкою» у рейтингу ТОП-50 провідних банків

Ідея Банк взяв участь у щорічному рейтингу ТОП-50 провідних банків, який проводить спеціалізоване фінансове видання Finclub. За підсумками рейтингу Ідея Банк посів 1 місце у номінації «Кредит готівкою».

Фінансово-операційний директор банку Олег Луценко посів 4 місце в загальному рейтингу фінансових директорів, пропустивши вперед тільки колег із великих банків.

Крім того, Ідея Банк увійшов в загальному рейтингу банків в ТОП-10 у номінаціях: «Картковий кредит» — піднявся на 1 позицію порівняно з минулим роком і посів 7 місце. До двох номінацій: «Інтернет-банкінг» та «Класичний депозит» Ідея Банка до ТОП-10 увійшов вперше і посів 8 і 9 місце відповідно.

В цілому в 2019 році Ідея Банк брав участь в рейтингу ТОП-50 провідних банків в 10 номінаціях і увійшов в ТОП-10 у 5 із них. У загальному рейтингу банків 2019 року Ідея Банк посів 17 позицію, піднявшись порівняно з минулим роком на 3 позиції. За час участі в проекті, починаючи з 2015 року, Ідея Банк в загальному рейтингу банків піднявся на 16 позицій.

«Це результат системної щоденної і напруженої роботи нашої команди», — зазначив голова правління Ідея Банку Михайло Власенко.

Рейтинг ТОП-50 провідних банків спеціалізоване фінансове видання Finclub проводить, починаючи з 2015 року. У ньому беруть участь всі, хто працює в Україні банки, які рейтингуються в 20 номінаціях.

Замовити картку «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися