Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2019, 17:19

Верланов розповів про цілі нової податкової

Новообраний керівник Державної податкової служби (ДПС) Сергій Верланов вважає одним зі своїх головних завдань забезпечити прозорість «правил гри» для всіх платників. Про це повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.

Новообраний керівник Державної податкової служби (ДПС) Сергій Верланов вважає одним зі своїх головних завдань забезпечити прозорість «правил гри» для всіх платників.
Фото: finance.liga.net

Що обіцяють

«Головними цілями реформування Державної податкової служби стануть забезпечення прав і прозорості правил гри для платників податків. Це справедливі і відкриті правила для всіх. Сервісна функція, демілітаризація служби — позбавлення правоохоронної функції, яку зараз виконує податкова міліція », — цитує прес-служба Верланова.

Одним з першочергових кроків на посаді голови податкової служби Верланов бачить вжиття заходів щодо наповнення дохідної частини відомства і зменшення частки тіньової економіки, а саме донесення до громадян України, до платників податків меседжу про те, що платити податки — це почесно, легко і правильно.

Також Верланов обіцяє показувати разом з іншими органами державної влади, на що вони (податки — ред.) витрачаються і таким чином будувати новий консенсус в українському суспільстві.

Нагадаємо, конкурс на заміщення вакантної посади керівника Державної митної служби призупинено до скасування відповідного рішення суду.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися