Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 квітня 2019, 11:10

Мінфін назвав ризики зриву конкурсу на голів податкової і митниці

Зрив конкурсів на обрання глав Державної податкової та Державної митної служб загрожує подальшій співпраці України з МВФ і ЄС. Про це заявляють в Міністерстві фінансів.

Зрив конкурсів на обрання глав Державної податкової та Державної митної служб загрожує подальшій співпраці України з МВФ і ЄС.
Фото: korrespondent.net

Що це означає


Міністерство фінансів стурбоване масштабною кампанією, покликаною зірвати проведення прозорого і відкритого конкурсу на посади голів Державної митної служби та Державної податкової служби, дискредитувати конкурсну комісію і натиснути на фіналістів.

«Реформа ДФС — надзвичайно важлива для проведення податкової та митної реформи. Чесні і некорумповані керівники Державної податкової і митних служб, як очікується, повинні запустити реформу відомств. Це якраз найбільші очікування бізнесу. Це передумова для отримання траншів допомоги в рамках четвертої програми макрофінансової допомоги від ЄС і в межах програми МВФ », — кажуть у відомстві.

Читайте також: ЗМІ дізналися, хто очолить податкову і митницю

У міністерстві сподіваються, що конкурси на посади очільників відомств пройдуть за графіком, попри те, що конкурс на голову Митної служби суд призупинив. Нагадаємо, завершити конкурс мали вже 23 квітня.

Нагадаємо, 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва зупинив проведення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Коментарі - 1

+
+36
AleksandrBank
AleksandrBank
23 квітня 2019, 11:16
#
Суды Украины — это паразит, который постоянно пьет украинскую кровь.

Он рождает новых паразитов, которые заражают далее остальных типа Насиров.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися