Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 квітня 2019, 13:37

Суд може заблокувати конкурс на посаду голови податкової служби

Окружний адмінсуд міста Києва отримав дві позовні заяви про блокування конкурсу на заміщення посади голови податкової служби. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів агентству «Інтерфакс-Україна».

Окружний адмінсуд міста Києва отримав дві позовні заяви про блокування конкурсу на заміщення посади голови податкової служби.
Фото: ubr.ua

«Минулого тижня Окружний адмінсуд м. Києва зупинив конкурс на посаду глави Державної митної служби. Також нам відомо, що в Окружний адмінсуд Києва вже подані заяви про забезпечення позову щодо зупинення іншого конкурсу — на посаду голови Державної податкової служби», — повідомили в прес- службі Мінфіну.

До суду повторно з позовом звернувся колишній глава Державної фіскальної служби Роман Насіров, другий позов подав екс-глава управління Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслав Денисюк.

Читайте також: ЗМІ дізналися, хто очолить податкову і митницю

«Ініціатори цього масштабного наступу — колишній глава Державної фіскальної служби Роман Насіров і співчуваючі йому особи: народний депутат Андрій Антонищак, колишній керівник Харківської податкової Станіслав Денисюк… Їхня стратегія базується навколо захисту прав Насірова щодо поновлення на посаді голови ДФС», — зазначили в прес-службі Мінфіну.

Наміри позивачів — скасувати дію розпорядження Кабінету міністрів від 20 березня 2019 року №162-р і №163-р, яким оголошено конкурс на зайняття посад глав Державної податкової і митної служб, додали в Мінфіні.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва призупинив дію розпорядження уряду про оголошення конкурсу на посаду голови митної служби.

Коментарі - 2

+
0
20400808
20400808
22 квітня 2019, 14:11
#
Суды чудят в последнее время
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
22 квітня 2019, 14:33
#
Ну и «бывшие» тоже не успокаиваются.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися