Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 квітня 2019, 10:27

Маркарова розповіла про роботу у Мінфіні та ключові пріоритети

Міністр фінансів Оксана Маркарова заявила, що продовжуватиме працювати міністром до завершення каденції уряду та направить всі зусилля на ті сфери, які були її ключовими пріоритетами. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Міністр фінансів Оксана Маркарова заявила, що продовжуватиме працювати міністром до завершення каденції уряду та направить всі зусилля на ті сфери, які були її ключовими пріоритетами.
Фото: epravda.com.ua

Ключові пріоритети міністра

  • Запровадження 3-річного бюджетування
  • Підготовка відповідального проекту бюджету на 2020 рік з меншим ніж в цьому році дефіцитом
  • Створення нової митної та податкової служб та реформи податкової міліції
  • Завершення інвестування IFC в Укргазбанк та запровадження нових спостережних рад у всіх держбанках
  • Створення Агенції по управлінню боргом та подальше зменшення боргу до ВВП
  • Прискорення відкриття даних, в тому числі в публічних фінансах, та якісного фінансового забезпечення всіх реформ наших двох урядів, і в першу чергу – медичної і освітньої.

За словами Маркарової, вона буде особливу увагу приділяти безперебійності фінансування безпеки та оборони, щоб воїни на передовій не мали проблем ні з забезпеченням грошовим ні з боєприпасами.

Крім того, буде максимально сприяти всім ініціативам, які направлені на посилення Євроінтеграції, приєднання до НАТО, розвитку української мови і збереження нашої історії і культури

Міністр обіцяє боротися за збереження інституцій які були створені за ці 5 років, належне функцінування яких є запорукою зменшення політичного впливу на ті сфери, де рішення повинні ухвалювати професіонали а не політики – фіскальна політика, монетарна та фінансовий сектор.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
22 квітня 2019, 12:50
#
Всё равно снимут и заменят на…
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
22 квітня 2019, 14:06
#
Создание Агентства по управлению долгом и дальнейшее уменьшение долга к ВВП — ще один клієнт для НАБУ. Для чого тут агентство??? Баланс — це дуже проста штука, борги ростуть лише тоді, коли ти витрачаєш більше, ніж заробляєш і навпаки… Ніяке АГЕНСТВО не придумає нічого іншого. Гроші підпорядковуються законам збереження, вони нізвідки не з«являються і нікуди не діваються, вони лише переходять з однієї кишені в іншу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися