Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 квітня 2019, 10:08

АМКУ закрив справу проти Київстару, Vodafone та lifecell

Антимонопольний комітет закрив справу проти трьох мобільних операторів — «Київстар», Vodafone Україна та lifecell, порушену за фактами недобросовісної реклами. Про це пише «Укрінформ» з посиланням на АМКУ.

Антимонопольний комітет закрив справу проти трьох мобільних операторів — «Київстар», Vodafone Україна та lifecell, порушену за фактами недобросовісної реклами.
Фото: ukrinform.ua

Що це значить

  • Прийнято рішення про закриття справи у зв’язку з виконанням рекомендацій Антимонопольного комітету України у повному обсязі та у встановлені строки.

Зазначається, що рішення про необхідність усунення порушень трьома мобільними операторами були ухвалені 11 та 12 грудня 2018 року.

Як відомо, в грудні 2018 року, за взаємними скаргами самих мобільних операторів, АМКУ розробив рекомендації, за якими компанії «Київстар», «Vodafone Україна» і lifecell мали утриматися від вживання в рекламі формулювань, що не можуть бути підтверджені фактичними даними і можуть вводити в оману споживачів.

В АМКУ визнали, що використання таких слів, як «найбільше покриття», «найбільша швидкість», «лідер» створюють у споживача реклами сприйняття першості і можуть вплинути на купівлю послуг.

Коментарі - 1

+
+15
offizier
offizier
22 квітня 2019, 11:20
#
Хай би ще заборонили називати безлімітним не безлімітний інтернет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися