Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 квітня 2019, 11:11

Пропозицій щодо придбання державної частки Приватбанку не надходило — Мінфін

На сьогодні, жодних пропозицій від міжнародних інвесторів щодо придбання державної частки в Приватбанку не надходило. Про це під час брифінгу в НБУ заявив заступник міністра фінансів Юрій Гелетей.

На сьогодні, жодних пропозицій від міжнародних інвесторів щодо придбання державної частки в Приватбанку не надходило.
Фото: vybor.news

«Скорочення частки держави на банківському ринку є одним із пріоритетів Мінфіну, на даному етапі понад 50% активів банківської системи зосереджено в руках держави. В контексті Приватбанку ми ставимо собі завдання в середньостроковій перспективі продати нашу частку», - сказав Гелетей.

За його словами, на даному етапі жодних конкретних пропозицій (щодо купівлі частки банку – ред.) не надходило.

«Нашою стратегічною метою, є скорочення частки держави на банківському ринку і , зокрема, вихід з власності в середньостроковій перспективі з капіталу Приватбанку», - підсумував заступник міністра.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку.

Національний банк та Міністерство фінансів озвучили спільну заяву про те, що не погоджуються з рішенням суду і подаватимуть апеляцію.

Коментарі - 2

+
+15
Zhmunya
Zhmunya
19 квітня 2019, 12:50
#
Вы еще докажите, что он государственный — пока суд по другому думает, а потом продавать будете.
+
0
sergunya73
sergunya73
20 квітня 2019, 9:05
#
Естественно, что не поступало. И не поступит. Какой баран станет покупать то, что можно отжать через справедливейший нэзалэжный суд.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися