Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2019, 16:11

ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу

Онлайн банк для підприємців ТАС24 Бізнес підвищив річну ставку по депозиту «Строкивий» до 17,5% і запропонував клієнтам нові вигідні умови розміщення коштів.

Відтепер клієнтам ТАС24 Бізнес доступні нові, більш вигідні умови розміщення тимчасово вільних коштів на депозиті «Строковий»:

  1. річну ставку збільшено до 17,5%

  2. мінімальний терімн розміщення зменшено з 31 до 7 днів

  3. з’явилась опція отримання відсотків в кінці терміну дії депозиту, а також опція оформлення депозиту без можливості дострокового розірвання. Використання цих опцій дозволяє клієнтам отримати підвищену відсоткову ставку за вкладом і таким чином збільшити свій дохід.

«Ми розуміємо наскільки важливо для наших клієнтів, як юридичних осіб, так і ФОП, використовувати будь-яку можливість отримання додаткового доходу від бізнесу. Саме тому ми докладаємо всіх зусиль для покращення умов розміщення тимчасово вільних коштів – від підвищення депозитних ставок до скорочення мінімального терміну розміщення коштів», — коментує Олександр Ніколенко, керівник онлайн банку ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Детальну інформацію про нові вигідні умови депозиту «Строковий» можно переглянути тут.

Розміщуйте депозити в ТАС24 Бізнес на нових вигідних умовах, щоб ваші кошти приносили додатковий дохід бізнесу кожну хвилину!

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися