Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2019, 8:58

Telegram запустить блокчейн-платформу

Блокчейн-платформа TON (Telegram Open Network) і німецька компанія Wirecard AG оголосили про розробку спільної платформи для цифрових фінансових послуг, платежів і банківських операцій. Про це повідомляє «Коммерсант».

Блокчейн-платформа TON (Telegram Open Network) і німецька компанія Wirecard AG оголосили про розробку спільної платформи для цифрових фінансових послуг, платежів і банківських операцій.
Фото: cryptojournal.ru

Як повідомляється на сайті компанії, планується спільне використання цифрових фінансових послуг, платежів і банківської платформи.

«Ми раді співпраці з TON Labs. Їх величезний досвід в області технологій з високим ступенем масштабованості і децентралізованих рішень, а також значний глобальне зростання месенджера Telegram будуть сприяти успіху нашої спільної програми », – сказав виконавчий віце-президент з розвитку бізнесу групи в Wirecard Георг фон Вальденфельс.

Wirecard AG – система електронних платіжних сервісів, що пропонує рішення для електронних платежів і управління ризиками, а також випуску та обробки фізичних і віртуальних карт.

Коментарі - 1

+
0
Григорий П
Григорий П
18 квітня 2019, 13:14
#
Очередное бла-бла-бла, которое уже около года продолжается
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися