Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 квітня 2019, 12:31

Uber запустить пілотний проект Uber Shuttle у Києві

Компанія Uber планує в травні 2019 року запустити у Києві пілотний проект Uber Shuttle — сервіс з бронювання місця в мікроавтобусі, який буде слідувати по низці обраних напрямків в рамках міста. Про це повідомили «Інтерфакс-Україна» в компанії.

Компанія Uber планує в травні 2019 року запустити у Києві пілотний проект Uber Shuttle — сервіс з бронювання місця в мікроавтобусі, який буде слідувати по низці обраних напрямків в рамках міста.
Фото: delo.ua

Де вже є проект

  • Крім Києва, також доступний в Каїрі (Єгипет) і Монтерреї (Мексика).

Що це означає

  • Під час цього пілотного проекту користувачі зможуть забронювати через додаток Uber місце в мікроавтобусі, який курсуватиме по одному з заздалегідь визначених напрямків.

Мета

  • Основна мета пілотного проекту — використання технології Uber, для пропозиції українським користувачам ще одного альтернативного способу пересування по місту.

«Цей пілотний проект є частиною стратегії Uber по розширенню можливостей мобільності, доступних на платформі», — підкреслюють в Uber.

Uber Shuttle — третя нова послуга, яку Uber запускає в Україні за останні півроку, після сервісу доставки їжі Uber Eats і сервісу Green з 100% подачею електромобілів.

Інформація про напрямки і ціни на поїздки будуть доступні в день запуску Uber Shuttle.

Коментарі - 3

+
0
krendel
krendel
17 квітня 2019, 12:47
#
Любопытная тема:)
+
0
drmx
drmx
17 квітня 2019, 15:39
#
Убер возьмет под крыло маршрутчиков. И теперь, когда придет время их разгонять к ебеням, вокруг начнут ныть об ущимлении иностранного инвестора.
+
+10
An GenShuo
An GenShuo
17 квітня 2019, 16:49
#
Тільки ви трохи поплутали напівмуніципальних маршрутчіков та сервіс онлайн бронювання таксі.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися