Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2019, 14:34

Які переваги надає банк ID при оформленні кредиту онлайн?

Банк айді (Bank ID) — це сучасна електронна система ідентифікації особистості клієнта шляхом онлайн верифікації персональних даних. Даний спосіб підтвердження даних широко використовується, як в Україні, так і за її межами і має позитивний досвід серед клієнтів банків, страхових компаній, а також фінансових компаній, які спеціалізуються на наданні послуг з онлайн кредитування. Ця система абсолютно не дарма користується такою популярністю, і в цій статті ми розповімо чому.

Епоха активного розвитку онлайн комерції, незважаючи на масу своїх переваг, зіткнулася з певними проблемами, і однією з них є безпека. Використання інтернету в якості майданчика для бізнесу — це не тільки гарна можливість заощадити час і гроші клієнтів, але також, і відмінне середовище для розвитку шахрайської діяльності.

Для того, щоб зробити фінансові операції максимально безпечними для клієнтів була створена технологія під назвою Bank ID, яка вирішила питання безпеки і дозволила користувачам виконувати безліч фінансових операцій онлайн. За допомогою даної технології, і всіх учасників процесу онлайн платежу, розрахунку або покупки є прекрасна можливість заощадити багато часу, а також, отримати гарантію надійності та безпеки здійснюючи фінансові операції в мережі Інтернет.

Цей процес реалізуються за допомогою використовуваного вами банку. Кожен банк підключений до даної системи верифікації, і при її використанні, він просто надає вже наявну інформацію про клієнта, що дає можливість ідентифікувати його особу дистанційно і швидко.

Який метод верифікації краще?

Якщо ми говоримо про отримання онлайн кредиту, то цю процедуру передують кроки реєстрації та верифікації, які і являють собою сам запит на отримання кредитних коштів.

Таким чином, у позичальника є два шляхи: пройти складний процес підтвердження особи, вручну надавши дані паспорта, ІПН, а також фотографії документів або пройти аналогічний процес автоматично за допомогою банк айди. Попросту кажучи, даний сервіс за мить вивантажує всю необхідну для отримання позики в борг інформацію з банку і направляє її в мікрофінансову компанію.

Наступні перевага використання дистанційній верифікації — це надійність. Так як сама система отримує особисту інформацію про клієнта тільки через банк. Відповідно позичальник, надаючи свої персональні дані, може бути впевнений, що інформація про нього не потрапить до шахраїв і не буде використана ними в своїх цілях. Технології миттєвої ідентифікації та передачі даних клієнта мають надійний захист, яка виключає можливість витоку інформації і істотно підвищує конфіденційність позичальника.

Тому, порівнюючи звичний спосіб отримання кредиту зі взяттям грошей в борг з використанням банк айди, можна виділити наступні переваги другого:

  • Безпека
  • Швидкість
  • Надійність
  • Простота у використанні
  • Економія часу

Також варто відзначити, що використання даної системи застосовується не тільки для того, щоб оформити кредит онлайн, але і для отримання кредитних коштів готівкою. Дуже просто можна підтвердити свою особистість онлайн використовуючи Bank ID, а після, — забрати суму в будь-якому відділенні фінансової структури.

Як взяти кредит за допомогою сервісу банк айди?

Кілька простих кроків дозволяють легко і миттєво отримати кредит онлайн, використовуючи цю технологію. Ось покрокова інструкція оформлення дистанційного позики в комплексі з верифікаційним сервісом:

Зайдіть на сайт обраної мікрофінансової організації.

  • Виберіть розділ «Отримання кредиту».
  • На сторінці реєстрації, в одному із запропонованих варіантів відзначте систему Bank ID.
  • Виберіть дані, які бажаєте надати фінансову структуру за допомогою сервісу.
  • Зачекайте поки банк передасть інформацію організації.
  • При необхідності доповніть анкету і завершите оформлення реєстраційної форми.

Як бачимо, дійсно, оформлення онлайн кредиту стає в рази простіше і зручніше за допомогою системи банк айди. У цій статті ми переконалися, що даний сервіс дозволяє швидко і безпечно оформити онлайн займ на карту без ризику стати жертвою шахраїв і дає можливість отримувати задоволення від зекономленого часу при використанні послуги швидкої фінансової допомоги.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися