Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 квітня 2019, 9:40

Огляд криптовалютної біржі Ucrypt.io

Торгівля криптовалютою набула чималої популярності у всьому світі, в тому числі і в країнах Східної Європи. У 2018 році кількість трейдерів збільшилася, і на ринку з'явилося кілька десятків нових торгових майданчиків. Ucrypt.io — один з них. Сьогодні цю криптовалютну біржу вважають особливо перспективною на пострадянському ринку.

Коротко про біржу Ucrypt.io

Компанія — власник біржі Ucrypt.io — зареєстрована в Таллінні. Це місто особливо сприятливе для діяльності блокчейн-стартапів. Тут ліберальне законодавство, а також діють податкові пільги.

Функціонал торгової платформи Ucrypt.io орієнтований на жителів країн СНД і Прибалтики. Однак для громадян України сервіс є особливо вигідним. Про це свідчать наявність українського інтерфейсу та маленька комісія при поповненні балансу гривнею.

Ucrypt підтримує зарахування і виведення коштів в UAH, USD, RUB, а також у восьми криптовалютах: BTC, ETH, XRP, USDT, LTC, BCHABC, BCHSV і DASH.

Реєстрація та початок роботи

Відкриття аккаунта на біржі Ucrypt.io відбувається за допомогою e-mail. Верифікація не є обов'язковою. Вона необхідна в тому випадку, якщо трейдеру знадобиться зарахування або виведення фіатних валют (UAH, RUB, USD). Для цього спочатку заповнюють онлайн-форму з інформацією про клієнта, потім завантажують скан або фотографії двох документів для посвідчення особи: паспорт або водійські права, а також виписку з банку або податкову декларацію.

Від злому аккаунт захищений двофакторною аутентифікацією (2FA). Користувач може використовувати приватний ключ Google Authenticator або ПІН-код.

Зарахування та виведення коштів

Поповнення та виведення балансу здійснюють кількома способами:

долари США — через платіжні системи Perfect Money, ADVCash, NixMoney;

● Українська гривня — за допомогою кредитних карт VISA/MasterCard, сервісів iBox і ADVCash;

● Російський рубль — через кредитні карти VISA/MasterCard, QIWI, Яндекс — Гроші, ADVCash.

Криптовалюту можна вивести або зарахувати на баланс шляхом переведення монет/ токенів на унікальні адреси, згенеровані в клієнтському акаунті.

Розмір комісії при роботі на біржі Ucrypt.io

Комісія за поповнення балансу становить:

Валюта

Платіжна система

Розмір комісії біржі

Гривня

VISA/MasterCard (гривнева)

1,2 % + 5 грн.

VISA/MasterCard (валютна, з автоматичною конвертацією)

5 %

iBox

6,5 %

ADVCash UAH

5 %

Рубль

VISA / MasterCard (рублева)

6,5 %

ADVCash RUB

3 %

QIWI

7,5 %

Яндекс-гроші

7,5 %

Долари США

ADVCash USD

3 %

NixMoney

3 %

PerfectMoney

4 %

Комісія за виведення коштів:

Валюта

Платіжна система

Розмір комісії біржі

Гривня

VISA/MasterCard (гривнева)

1,2 %

VISA/MasterCard (валютна, з автоматичною конвертацією)

1,2 %

iBox

недоступно

ADVCash UAH

недоступно

Рубль

VISA / MasterCard (рублева)

5 % + 80 RUB

ADVCash RUB

3 %

QIWI

4 %

Яндекс-гроші

3,5 %

Долари США

ADVCash USD

3 %

NixMoney

3 %

PerfectMoney

3 %

Основна перевага Ucrypt.io — це надзвичайно низька комісія при введенні та виведенні гривні на банківські картки. Тарифи на зарахування коштів у UAH відрізняються від середньоринкових у понад двічі. При виведенні гривні на карту величина комісійних є втричі нижчою, аніж тарифи на інших біржах.

Комісія, яку беруть при виконанні ордера в парах BTC/UAH і BTC/USD, становить 0,2%. Це стандартний тариф, який прийняла більшість торгових платформ.

Наднизька комісія при виведенні криптовалюти — відмінна риса нашої біржі. У більшості інших стандартний тариф на виведення біткоїнів становить 0,0005 BTC. Тут він у понад 4 рази нижчий — 0,00010132.

Комісія при виведенні ефіру на Ucrypt.io є майже вдвічі нижчою у порівнянні з іншими біржами — 0,005105 ET. Стандартний ринковий тариф зазвичай становить 0,01 ETH. При зарахуванні криптовалюти на баланс в Ucrypt комісія не стягується.

Особливості торгівлі на біржі Ucrypt.io

На майданчику відкрито доступ до 4 валютних ринків: BTC, UAH, RUB і USDT. Торгівлю в американській валюті ведуть тільки в парі USD/USDT.

В інтерфейсі платформи пропонують широкий вибір графічних інструментів, які трейдери можуть використовувати для технічного аналізу. Це дає можливість вивчити поточний стан ринку, перш ніж розміщувати торговий ордер.

Підтримку клієнтів торгової платформи Ucrypt.io здійснюють по e-mail і через тікети. У невідкладних ситуаціях трейдер може отримати допомогу в телефонному режимі.

Плюси і мінуси біржі

Серед переваг торгової платформи Ucrypt.io:

  1. Невелика комісія при виведенні криптовалюти, а також поповненні і виведенні гривні.

  2. Можливість почати торгівлю криптовалютою на Ucrypt.io вже через кілька хвилин після реєстрації. Для цього достатньо поповнити баланс.

  3. Верифікація потрібна тільки при зарахуванні фіатних валют.

  4. Відсутність прихованих платежів.

  5. Мінімальна сума поповнення балансу становить 10 гривень, виведення — 21 гривню.

  6. Кілька варіантів поповнення рахунку і зняття коштів. Ucrypt.io — одна з небагатьох бірж, де допускають пряме зарахування гривні з банківських карт.

  7. Широкий вибір аналітичних інструментів для оцінки графіка валютного курсу.

  8. Цілодобова російськомовна підтримка клієнтів.

Серед мінусів — невеликий обсяг торгів. Однак переваг, якими володіє платформа, набагато більше, тому цю ситуацію легко можна вирішити.

Висновок

Біржа криптовалют Ucrypt.io має гарні перспективи для того, щоб зайняти свою нішу на ринку онлайн-торгівлі. Вона становить чималий інтерес для трейдерів, адже тарифи на обслуговування клієнтів є у 2-4 рази нижчими, аніж на інших торгових майданчиках.

Ця онлайн-платформа може бути також корисною для новачків, які хочуть без особливого ризику спробувати себе в криптовалютном трейдингу. Мінімальна сума для зарахування на баланс становить всього 10 гривень або 100 рублів. Інші біржі подібні умови поки запропонувати не можуть.

Джерело: Мінфін