Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 квітня 2019, 18:57

Делегація Мінфіну вирушила на зустріч з МВФ

Делегація Міністерства фінансів України вирушила до Вашингтона для участі в щорічних весняних зустрічах МВФ і Всесвітнього банку. Візит триватиме до 18 квітня, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Делегація Міністерства фінансів України вирушила до Вашингтона для участі в щорічних весняних зустрічах МВФ і Всесвітнього банку.
Фото: trust.ua

Що обговорять


У Мінфіні зазначили, що це одна з головних подій фінансового світу, яке проходить двічі на рік під егідою МВФ і Світового банку.

Цього разу обговорюватимуть проблему бідності, загрозу чергового уповільнення світової економіки і виклики, що стоять перед країнами в цьому контексті.

«Навіть в умовах воєнного конфлікту ми фіксуємо економічне зростання протягом 12 кварталів поспіль, інфляція сповільнюється (у грудні 2018 року ми мали інфляцію менше 10%), а міжнародні резерви досягли довоєнного рівня. Ми змогли досягти цього завдяки обґрунтованим, розумним і прогнозованим підходам в управлінні фінансовим сектором держави», — заявила Оксана Маркарова.

Читайте також: Міжнародні резерви зросли на 400 мільйонів доларів

Міністр поділиться українським досвідом з іншими країнами. «Протягом наступного тижня я і вся команда будемо пояснювати учасникам зустрічі на прикладі нашого досвіду в Україні, як різні підходи в управлінні державою можуть привести до успіху або невдачі в цій справі», — говорится в сообщении.

Коментарі - 3

+
0
bonv
bonv
9 квітня 2019, 19:20
#
Налагоджувати стосунки:)
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
9 квітня 2019, 21:38
#
Стоило бы обсудить коррупцию — от сюда все беды: зарплаты, пенсии, трудовая миграция, 40% экономики в тени, законы которые не работают и суды которые живут как у себя в царстве.
+
0
53024792
53024792
10 квітня 2019, 11:17
#
В 2014 году МВФ отмечает рост перехода денежных средств в теневую зону, в США объемы теневого сектора экономики превышают уровень банковского, в странах Европы — напополам, в Китае теневой сектор составляет около четверти от денежного оборота[Wikipedia].
Так что нечего ныть.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися