Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 квітня 2019, 15:58

lifecell запустив для бізнес-клієнтів платформу Omnicell

Мобільний оператор lifecell запустив для бізнес-клієнтів омніканальну маркетингову платформу Omnicell. Про це йдеться в повідомленні оператора, пише «Інтерфакс-Україна».

Мобільний оператор lifecell запустив для бізнес-клієнтів омніканальну маркетингову платформу Omnicell.
Фото: delo.ua

Для кого

  • Рішення націлене на маркетологів, CRM-фахівців і інших фахівців підприємств, що займаються продажами продуктів і сервісів, підтримкою лояльності наявних клієнтів і їх своєчасного інформування.

Що це дає

  • Сервіс Omnicell надає можливість створювати, планувати і управляти масовими і таргінг розсилками, а також отримувати детальну аналітику по їх конверсії та ефективності.
  • Також сервіс надає можливість інтеграції з системами CRM і CMS за допомогою XML/JSON або протоколів IP2SMS/SMPP.

Вартість

  • В рамках сервісу оператор пропонує скористатися послугою розсилки SMS-повідомлень за 0,25 грн/шт. При цьому, щомісячна абонплата за доступ до мережі фіксованого зв'язку складе 35,32 грн, а щомісячна плата за використання одного або двох альфанумеричних імен — 100 грн; від трьох до п'яти — 250 грн; від шести до десяти — 350 грн.
  • Щомісячна плата за використання динамічного альфанумеричного імені — 2525,00 грн (все ціни з ПДВ).
  • У разі масових розсилок на Viber вартість одного текстового повідомлення до 1 тис. символів — 0,33 грн, при цьому плата стягується тільки за доставлені повідомлення. Плата за повідомлення, що містять емотикони, мультимедіа, кнопку Call-to-action — 0,40 грн (ціни з ПДВ). При відправці від 100 тис. повідомлень на місяць з урахуванням всіх зазначених мультимедіа — оплата договірна.
  • Тарифи на масові розсилки в месенджері BiP складають 0,20 грн з ПДВ за одне повідомлення з текстом до 2 тис. символів, мультимедіа та з кнопкою Сall-to-action. Також передбачені індивідуальні тарифи для середніх і великих компаній.
  • Вартість послуги розсилки націлених SMS становить 0,16 грн/SMS з ПДВ з урахуванням розміру мінімальної розсилки не менше 10 тис. повідомлень протягом місяця. У разі недосягнення даного обсягу, мінімальна вартість встановлюється на рівні 10 тис. повідомлень.

Коментарі - 2

+
0
qZen
qZen
8 квітня 2019, 16:28
#
Рассылка спама это преступление.
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
8 квітня 2019, 17:03
#
С такими ценами? ржу! 25 коп это если сотню брать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися