Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 квітня 2019, 17:06

НБУ зобов'язав операторів поштового зв’язку підвищити рівень безпеки

У зв’язку із отриманням права здійснювати операції з обміну валют та переказу коштів, рівень безпеки приміщень поштового зв’язку повинен відповідати вимогам, що діють для небанківських фінансових установ. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

У зв’язку із отриманням права здійснювати операції з обміну валют та переказу коштів, рівень безпеки приміщень поштового зв’язку повинен відповідати вимогам, що діють для небанківських фінансових установ.
Фото: wikimapia.org

Що це значить

  • Національний банк встановив мінімальні вимоги, пов’язані з організацією небанківськими установами та операторами поштового зв’язку захисту своїх приміщень, безпеки персоналу та схоронності цінностей і майна.

Що це дасть

  • Це дасть можливість оптимізувати та узагальнити вимоги до безпеки приміщень усіх небанківських установ.
  • Також регулятор передбачив можливість для небанківських установ самостійно визначати необхідність облаштування приміщень системою відеоспостереження та облаштування робочого місця касира, які розташовані в селищах та селах (аналогічні норми встановлені і для банків в Україні).

Коментарі - 6

+
0
allexpl
allexpl
5 квітня 2019, 17:24
#
Так… значит скоро рост тарифов на услуги Укрпочты… понятно
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 квітня 2019, 21:14
#
Скоро в любой деревне можно будет поменять валюту на единственном почтовом отделении а также либо снять наличку с банковской карты, на которую дети выслали деньги на лекарства. либо самим отправить немного денег детям на поддержание штанов, а внукам на подарки…
+
0
allexpl
allexpl
5 квітня 2019, 23:55
#
Это всё замечательно, только пожалуйста не повышая для меня из-за этого цены на имеющиеся сейчас почтовые услуги. Обещаю, на почте обменом валют пользоваться не буду.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
6 квітня 2019, 0:04
#
Через год обязательно повысят — инфляция и очередное повышение минимальной зарплаты сделают своё дело.
+
0
allexpl
allexpl
6 квітня 2019, 1:31
#
Это да, они каждый год это делают; я к тому, что теперь расходы на повышенный уровень безопасности могут переложить в рост тарифов на услуги Укрпочты
+
0
didosss
didosss
6 квітня 2019, 0:12
#
Осталось только заново их пооткрівать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися