Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 квітня 2019, 19:30

НБУ видав безстрокові ліцензії ще чотирьом обмінникам

НБУ прийняв рішення переоформити генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ще чотирьом небанківським фінансовим установам, які здійснюють діяльність на ринку обміну валют. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

НБУ прийняв рішення переоформити генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ще чотирьом небанківським фінансовим установам, які здійснюють діяльність на ринку обміну валют.
Фото: thekievtimes.ua

Що відомо

  • Ідеться про ТОВ «Фінансова компанія Магнат», ПрАТ «Українська фінансова група», ТОВ «Фінансова гарантія», ТОВ «Фінансова компанія Партнер».
  • Видані на підставі Закону «Про валюту і валютні операції» ліцензії на здійснення валютних операцій діятимуть безстроково, тоді як раніше генеральні ліцензії на обмін валют видавалися терміном до 3 років.

Довідка

У НБУ зауважили, що можливість спрощеного переоформлення ліцензій всім учасникам ринку обміну валют. Для цього небанківські фінансові установи повинні подати невеликий пакет документів та повернути оригінал генеральної ліцензії.

Регулятор приймає рішення про переоформлення ліцензії впродовж двох місяців після отримання пакета документів.

Нагадаємо, що 26 березня НБУ ухвалив рішення про переоформлення генеральних ліцензій на здійснення валютних операцій першим восьми небанківським фінансовим установам.

Коментарі - 1

+
0
1112VFRFH
1112VFRFH
4 квітня 2019, 23:17
#
Скілько разів писати: приймаютьПОЛОГИ!!! аНБУХВАЛЮЄрішення, як ви ПРАВИЛЬНОзазначили в останньому абзаці\\а в попередніх 2-чі-НІ(((
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися