Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 14:21

Креді Агріколь Банк підтримав бізнес-премію «Створено жінками»

У березні відбулося підведення підсумків та оголошення переможців премії для бізнес-леді «Створено жінками». Мета конкурсу — підтримка жіночого підприємництва в Україні. Креді Агріколь став партнером заходу, адже банк підтримує жіноче підприємництво та різноманіття у бізнесі, банк також бачить потенціал у стартапах. Креді Агріколь приносить в Україну глобальне бачення Групи щодо різноманіття. Конкурс засновано за ініціативи комітету бізнес-леді CCIFU (Французько-української торгово-промислової палати), до якого входять жінки-директори або члени комітету директорів французьких компаній в Україні.

«Протягом останніх років французькі компанії активно підтримують фемінізацію управлінських посад у бізнесі. Близько 40% компаній у Франції створені або ініційовані жінками. Звичайно, ситуація у Франції – не ідеальна, але ми бачимо інструменти і шляхи до її покращення. Ми віримо, що нам варто підтримувати підприємництво в Україні і досвід Франції може стати чудовим прикладом для України», — коментує Жан-Поль Пьотровскі, Президент Французько-української торгово-промислової палати.

«В Україні французькі компанії докладають зусиль, щоб просувати хист жінок у підприємництві й дедалі частіше довіряють їм управлінські посади, як це відбувається у Франції. Креді Агріколь став партнером конкурсу, адже вірить, що багатогранність талантів, які демонструють жінки в різних сферах економіки, дійсно заслуговує визнання та підтримки», — коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.

Переможниць обирали з 37 заявок, серед яких унікальні проекти різних видів бізнесу: архітектура, дизайн, фермерство, харчова промисловість тощо.

Перше місце у конкурсі зайняла Руслана Римарська, засновниця ПП «Будьмо здорові» та ТМ «Смакулі».

Друге місце – Наталія Олександренко і ПП «Арніка + ВБО».

Третє місце – Октябрина Лісовська та її проект «Babysss».

Замовити «Кредитну картку» від Креді Агріколь Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися