Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 9:49

Великобританія втратила через Brexit понад 100 мільярдів євро

Економіка Великобританії після референдуму щодо виходу з ЄС (Brexit) вже втратила понад 100 млрд євро. Про це йдеться в доповіді аналітиків американського банку Goldman Sachs, передає DW.

Економіка Великобританії після референдуму щодо виходу з ЄС (Brexit) вже втратила понад 100 млрд євро.
Фото: ft.com

З червня 2016 року після референдуму про Brexit британська економіка щотижня втрачала майже 700 млн євро.

За оцінками експертів, за цей час Лондон недорахувався близько 2,5 відсотків свого ВВП, а сукупні втрати економіки вже складають близько 101,4 млрд євро.

Крім того, в Goldman Sachs відзначили, що в останні дні значно зросла вірогідність того, що Великобританія так і не покине ЄС — з 35 до 40%.

У свою чергу, ймовірність неконтрольованого Brexit аналітики розцінюють в 15%.

Коментарі - 3

+
+9
semenvekselberg
semenvekselberg
2 квітня 2019, 10:35
#
Самый настоящий Fake News, рассчитанный на определённую аудиторию. Речь идёт о переносе штаб квартир банков из Сити на континетальную европу. Активы перенесённых банков стоят примерно 100 млрд. евро, но эти активы как не принадлежали Соединённому Королевству, так и не принадлежат сейчас. Поэтому говорить о потерях этих космических сумм — глупо. Никто их не терял.
Переносы же офисов со всем персоналом имеет минимальный эффект на экономику.
После Брексита, количество уже не европейских, а неевропейских компаний, могущих въехать в Великобританию, элементарно может превысить количество покинувших. А первый тестовый контейнер по новому шёлковому пути уже был доставлен в Великобританию из Китая. Кстати в обход Украины…
https://minfin.com.ua/blogs/semenvekselberg/120667/
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
2 квітня 2019, 17:41
#
Поржал с дурачков что через 3 смены колес и 10 таможен будут везти товар в вагонах, а не нагрузят х100 на корабль за копейки.
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
2 квітня 2019, 17:45
#
Грузят китайцев в вагоны, немного ТЯО, парочку взрывов. Москванаш. Остальное попил бабок и секты типа эйвонь, мол пойди построй ж/д путь до сахары и продавай верблюдам тоналку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися