Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 березня 2019, 19:00

Найголовніше за тиждень: Пенсійне накопичення, бонус до депозиту, валютний своп та графік виплат

 У цьому огляді ми зупинимося на перевагах та недоліках недержавних пенсійних фондів (НПФ) та банківських депозитів. Вивчили найбільш цікаві та доступні інструменти для тривалого накопичення.

Історії учасників програми «Бонус до депозиту»

З 2014 року програмою «Мінфіну» «Бонус до депозиту» скористалися десятки тисяч людей. Багато з них стали постійними учасниками акції і оформляють таким чином по декілька депозитів щорічно. «Мінфін» вирішив з'ясувати, хто вони — наші клієнти і як вони обирають банки.

В Україні провели перший валютний своп гривня-долар

Вперше в історії фінансового ринку України банк провів зі своїм клієнтом операцію валютний своп гривня-долар, тобто обмінявся валютами із зобов'язанням зворотного обміну через певний час.

НБУ оприлюднив річний графік погашення зовнішнього боргу

Нацбанк оприлюднив календар планових платежів за зовнішньою заборгованістю перед нерезидентами в іноземній валюті станом на 1 січня 2019 року. Уряд, центральний банк, підприємства і банки повинні виплатити 15,655 млрд доларів, із яких 11,952 млрд доларів – основна сума боргу, 3,703 млрд доларів це відсоткові платежі.

Роблячи ставку на зростаючий середній клас

Банківська система України в 2018 році після довгої перерви знову стала прибутковою. Масштабна реформа банківського сектора продовжує приносити плоди.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
24 березня 2019, 18:38
#
Коммунальное предприятие «Киевпастранс» сообщило о намерении подписать договор на поставку 26-метровых самоходных низкопольных трамвайных вагонов с польской компанией Pesa Bydgoszcz после того, как победившее в тендере с более низкой ценой совместное украинско-немецкое предприятие «Электронтранс» не предоставило справку о несудимости своего представителя.
Об этом свидетельствуют данные в системе «Прозорро».
Согласно результатам проведенного 12 марта аукциона, «Электронтранс» победил в тендере на поставку 26-метровых вагонов, предложив их за 505,39 млн грн при ожидаемой стоимости закупки 568,63 млн грн.
Второй участник торгов – польская Pesa Bydgoszcz – предлагал вагоны за 568,44 млн грн и не снижала цену в ходе трех раундов аукциона.
Таким образом, 13 марта «Киевпастранс» сообщил о намерении заключить договор с украинской компанией.
Однако уже 18 марта отменил решение, поскольку победителем торгов не был предоставлен в установленный срок документ, содержащий сведения об отсутствии судимости у представителя компании, подписавшего конкурсную заявку.

Источник: https://biz.censor.net.ua/n3118087

Вот вам реальная поддержка нашего производителя.
Да и откаты превыше всего.

Ну и как всегда, вопрос:
КП Киевпастранс — входит в сферу ответственности мэра Киева Кличко
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися