Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 березня 2019, 10:21

Приватбанк обмежив прийом коштів через сервіси WayForPay і Fondy — ЗМІ

Приватбанк тимчасово призупинив обслуговування операцій з системою Fondy і WayForPay до вирішення питань, пов'язаних з процедурами комплайнс. Про це пише ain.ua з посиланням на повідомлення прес-служби банку.

Приватбанк тимчасово призупинив обслуговування операцій з системою Fondy і WayForPay до вирішення питань, пов'язаних з процедурами комплайнс.
Фото: krymr.com

Що сталося

  • Клієнти платіжних сервісів Fondy і WayForPay вже кілька днів відчувають труднощі із зарахуванням грошей на рахунки Приватбанку.
  • В адміністраціях сервісів не пояснюють причину, але рекомендують тимчасово виводити кошти на рахунки інших банків, якщо такі є.
  • Проблема в першу чергу актуальна для рахунків, відкритих на ФОП, в тому числі інтернет-магазинів.
  • Платежі не блокуються, але при спробі перевести кошти на розрахунковий рахунок в Приватбанк, банк повертає їх назад на рахунки платіжної системи. Ні в Fondy, ні в WayForPay не знають причин, по яких не проходять перекази.

 Замовити кредитну картку Приватбанку

Що кажуть в банку

  • Банк тимчасово призупинив обслуговування операцій з даною системою до вирішення питань, пов'язаних з процедурами комплайнс.
  • У банку не уточнили передбачуваних термінів зняття обмежень.
  • Також не відповіли, про які конкретно питання і процедури йдеться.

Коментарі - 3

+
0
vitaly Sirik
vitaly Sirik
22 березня 2019, 13:16
#
Не знают они, из-за процентов за снятие по кредитных карт и постоянных жалоб. Люди платят как за услуги или товары, а с них списывает по полной как перевод с карты на карту другого банка.
+
0
Brindisi
Brindisi
22 березня 2019, 22:49
#
Я два месяца назад покупал на сайте ноутбук, оплачивал онлайн кредиткой Приватбанка (большую часть суммы за счет кредитных средств), оплата шла через WayForPay – не было никаких процентов/комиссий.
+
0
Nnn Sss
Nnn Sss
23 березня 2019, 21:02
#
Покупайте через пейпел… ни 1 цента лишнего не сняли…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися