Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 березня 2019, 11:46

Ощадбанк розпочав виплати субсидій готівкою

Ощадний банк розпочав процес виплат субсидій у готівковій формі тим громадянам, які не є пенсіонерами і яким субсидію було призначено до 31 грудня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні банка.

Ощадний банк розпочав процес виплат субсидій у готівковій формі тим громадянам, які не є пенсіонерами і яким субсидію було призначено до 31 грудня 2018 року.
Фото: epravda.com.ua

Що це значить

  • Кожен може отримати субсидію через систему грошових переказів «Швидка копійка» у будь-якому відділенні Ощадбанку представивши лише паспорт та ідентифікаційний код.
  • В Ощадбанку радять перед відвідуванням банку, для зручності громадян, пройти реєстрацію на офіційному сайті або в контакт-центрі Ощадбанку.

Читайте також: Ощадбанк розповів про механізм монетизації субсидій

Як повідомлялося раніше, субсидіанти, які є пенсіонерами, розпочали отримувати субсидії готівкою одночасно з пенсіями, починаючи з 4 березня 2019 року.

Коментарі - 2

+
0
Andrey M
Andrey M
12 березня 2019, 14:53
#
Стоит также упомянуть что денежная монетизация введена в виде эксперимента только на 2 месяца.
Популизм — не, вы что, просто совпадение как и разовые выплаты по 1200 грн пенсионерам во время выборов:)
+
+15
BobKickass
BobKickass
13 березня 2019, 8:18
#
Ага, а еще убила массовая рассылка писем с формулировкой что то типа «на виконання завдання президента та постанови уряду...» Это просто хит! Досвиданья пан Порошенко, мы будем помнить тебя за томос и безвиз, если не заберут :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися