Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 березня 2019, 16:20

Робота в ЦБТ-Львів: відгуки про діяльність західноукраїнського відділення компанії

Відгуки про роботу в ЦБТ-Львів — показник результатів і розвитку філі

Велика міжнародна компанія — ідеальне місце для роботи, з точки зору розвитку, кар'єрного росту та нових досягнень. Один з гідних роботодавців на ринку праці України — Центр Біржових Технологій. Одна з філій компанії в західному регіоні — ЦБТ-Львів. В її стінах тисячі львів'ян дізналися про те, що таке фінансова грамотність, як планувати бюджет, куди вигідно інвестувати свої заощадження і багато іншого. Цими знаннями щодня діляться люди, які усвідомлюють цінність своєї роботи в ЦБТ-Львів. Відгуки про семінари, бізнес-тренінги, курси, які залишають клієнти, що відкрили для себе захоплюючий світ фінансових ринків — кращий стимул для колективу компанії.

Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ, знає як створити продуктивну команду

Робота в ЦБТ-Львів: відгуки співробітників про стабільний заробіток і можливості розвитку

Фінансова грамотність наших співвітчизників залишає бажати кращого. А досвідчені фінансові консультанти в країні — на вагу золота. Але в тих містах, де є офіси ЦБТ, рівень фінансової освіти підвищується з року в рік, адже вже більше 20 років група компаній ЦБТ надає українцям консалтингові послуги. Богдан Троцько, глава ГК «Центр Біржових Технологій», впевнений, що компетентність співробітників — важлива складова успіху компанії. Тому для підвищення кваліфікації проводяться всілякі тренінги та майстер-класи. Ті, хто прагне матеріального благополуччя, хто хоче розвиватися і будувати кар'єру, розуміють, наскільки цікава робота в ЦБТ-Львів. Відгуки співробітників — найкраще підтвердження цього факту.

У колективу ЦБТ-Львів є всі умови для плідної роботи. А мотивацією служить гідна зарплата, заохочення за досягнення: премії, цінні подарунки кращим співробітникам (iPad, iPhone та інші гаджети), путівки на відпочинок за кордон. Однак фінансові консультанти здатні не тільки ретельно працювати, а й весело відпочивати. Підтвердження цьому — захоплюючі тимбілдинги, які допомагають відчути себе єдиною командою і полегшують адаптацію новачкам.

Робота в ЦБТ — нові можливості, матеріальне благополуччя і саморозвиток

Молодий, але компетентний керівник львівського офісу компанії Олена Якубовська впевнена, що «успіх — це дія, рух, вміння швидко приймати рішення». Це переконання дозволило їй побудувати кар'єру в ЦБТ — пройти шлях від менеджера до керівника філії.

Чому вам потрібна робота в ЦБТ-Львів? Відгуки співробітників і вдячних клієнтів дадуть відповідь на це питання

«Я впевнена, — каже Олена, — неможливого не існує. І мій шлях в ЦБТ — підтвердження цього». Олена Якубовська надихає своїм прикладом тих, кого приваблює цікава робота. У ЦБТ-Львів відгуки вдячних клієнтів — звичайна справа. Сфера інвестування і торгівлі на фінансових ринках стала ближче і зрозуміліше для багатьох саме завдяки діяльності компанії. Сьогодні, спираючись на знання, отримані в ЦБТ, всі бажаючі можуть навчитися складати сімейний бюджет, вигідно інвестувати або оволодіти мистецтвом трейдингу.

Цими знаннями діляться кваліфіковані фінансові консультанти. І є чудова новина — ви теж можете за короткий термін оволодіти новою професією і стати членом дружньої команди ЦБТ-Львів. Для початку залиште своє резюме на сайті компанії в розділі «Робота в ЦБТ». Ви відкриєте для себе нові горизонти, станете професіоналом і знайдете бажану фінансову свободу.

ЦБТ — з нами заробляють!

Джерело: Мінфін