Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2019, 15:17

Найдорожчий автомобіль у світі продали за 11 мільйонів

Найдорожчий на сьогодні автомобіль Bugatti La Voiture Noire продали на Женевському автосалоні за 11 мільйонів євро. Про це пише UBR.

Найдорожчий на сьогодні автомобіль Bugatti La Voiture Noire продали на Женевському автосалоні за 11 мільйонів євро.
Фото: ubr.ua

Що відомо

  • Унікальний в своєму роді гіперкар від французького виробника спортивних автомобілів Bugatti La Voiture Noire зайняв місце Bugatti Atlantic і став найдорожчим сучасним автомобілем у світі. Машину, яку випустили до 110-річного ювілею виробника в єдиному екземплярі, днями представили на Женевському автосалоні й одразу продали.
  • За чутками, круглу суму в 11 мільйонів євро виклав за унікальний витвір автомобільного мистецтва онук Фердинанда Порше.

Чим унікальний автомобіль

  • Суперкар отримав зроблений вручну вуглепластиковий кузов, під яким прихований 1500-сильний 8-літровий мотор V16 з квартетом турбін, який використовують й інші сучасні Bugatti - Chiron, Chiron Sport і Divo.

Кредитні картки для водіїв допоможуть заощадити на пальному

  • Якщо говорити про дизайн, то перше, що падає в око - величезна підкова решітки радіатора і світлодіодні фари поверх колісних арок, а ззаду привертають увагу одразу 6 патрубків вихлопної системи і гігантський стоп-сигнал на всю ширину кузова з поздовжнім «гребенем» по всі його довжині.
  • А ось інтер'єр Bugatti La Voiture Noire поки що не представлений. Виробник тримає інтригу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися