Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2019, 12:20

Київстар підключив SMS-оплату проїзду в трьох містах України

Київстар продовжує впроваджувати інноваційні проекти для українців на базі телекомунікаційних технологій. Зокрема, сервіс SMS-оплати проїзду в міському транспорті працює в Івано-Франківську, Вінниці, а з 5 березня буде запущений у Львові. Про це повідомила прес-служба оператора.

Київстар продовжує впроваджувати інноваційні проекти для українців на базі телекомунікаційних технологій.
Фото: nikvesti.com

Про сервіс SMS-оплати проїзду

  • Окрім зручності для пасажирів, сервіс дає можливість міським службам точніше оцінити пасажиропотік у громадському транспорті та збільшити обсяг здійснюваних платежів.
  • Принцип оплати послуги за допомогою SMS може бути масштабований: ним буде зручно оплачувати паркування, квитки в кіно, музеї чи театри, комунальні або інші обов'язкові платежі та ін.

Про інші проекти

  • Київстар реалізує також низьку інших спільних проектів з містами України.
  • Наприклад, Big Data дані Київстару позитивно вплинуть на розвиток інфраструктури міст, посприяють новим підходам до оцінки туристичної привабливості регіонів. SMS-розсилка забезпечить своєчасне інформування населення в разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також у межах соціальної програми «Пошук дітей», допоможе в роботі Нацполіції.
  • Співпраця з містами України також передбачає відкриття мешканцям можливості для отримання електронних послуг від місцевих адміністрацій за допомогою технології Mobile ID тощо.

У впровадженні інноваційних проектів Київстар відкритий до співпраці з усіма містами України, зокрема готовий оперативно підключати їх до сервісу SMS-оплати. Від місцевих муніципалітетів запуск послуги не потребує жодних витрат, адже технологія повністю розроблена компанією Київстар. Для її підключення комунальні транспортні підприємства можуть надіслати заявки на електронну адресу m-com@kyivstar.net .

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися