Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2019, 10:47

Samsung Galaxy S10 має вбудований гаманець для криптовалюти

Samsung є одним з перших великих виробників смартфонів, який включив криптовалютний гаманець в свої останні флагманські телефони Galaxy S10. Про це пише Ліга з посиланням на The Verge.

Samsung є одним з перших великих виробників смартфонів, який включив криптовалютний гаманець в свої останні флагманські телефони Galaxy S10.
Фото: techradar.com

Гаманець дозволяє користувачам зберігати біткоіни, Ethereum і криптовалюту, яка називається Cosmo Coin. Це гаманець холодного зберігання, тобто він не підключений до інтернету.

Телефони Galaxy S10 також підтримують деякі децентралізовані додатки. На сьогодні телефон підтримує тільки додаток Cosmee, який відноситься до південнокорейського блокчейн-стартапу.

Курс криптовалют

Компанія Samsung також оголосила про підтримку криптовалюти під назвою Enjin Coin, цифрової валюти на основі Ethereum для геймерів, заснованої в Південній Кореї. Компанія також заявила, що буде підтримувати безконтактні платежі з використанням криптовалюти.

Видання зазначає, що участь Samsung у випуску смартфонів з криптогаманцем може вплинути на інших гравців на ринку.

Зараз технічно в криптогаманець можна перетворити будь-який телефон Android, в якому зберігатимуться ключі від ваших цифрових токенів. Потрібно просто встановити Android додаток веб-браузера Opera. Цей гаманець поки підтримує тільки ефір, а інші маркери планується додати пізніше.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися