Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 лютого 2019, 15:24

В Україні офіційно запустили YouTube Kids

В Україні офіційно запустили YouTube Kids, завдяки чому батькам стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду. Про це пише itc.ua.

В Україні офіційно запустили YouTube Kids, завдяки чому батькам стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду.
Фото: itc.ua

Як працює

  • Новий додаток можна завантажити безкоштовно на телефон, планшет або його можна використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

У додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. Тут користувачі зможуть знайти мультфільми для дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мовами, математики або природі.

П'ять корисних функцій YouTube Kids

  • Контент для всієї родини: Додаток YouTube Kids створено для сімейного дозвілля. Тут діти зможуть дати волю своїй цікавості і уяві за допомогою каналів і плейлистів, які згруповані в чотири категорії: «Шоу», «Музика», «Навчання» і «Огляд».
  • Колекції партнерів: Діти можуть дивитися добірки відео від надійних партнерських каналів на найрізноманітніші теми: від декоративно-прикладного мистецтва до музики, спорту, навчання і багато чого іншого. Батьки можуть легко вибрати, до яких з цих колекцій і тем їхні діти отримають доступ.
  • Зручність для користувача: Великі зображення, барвистий дизайн і добре видимі значки полегшують використання додатка для самих маленьких. Коли батьки вперше відкриють додаток, вони дізнаються, як YouTube Kids фільтрує і рекомендує контент.
  • Контент, схвалений батьками: Google включив в додаток безліч функцій, які можуть допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти.
  • Час перегляду: за допомогою вбудованого таймера батьки можуть легко контролювати час перегляду своїх дітей — наприклад, обмеживши сеанс до 30 хвилин. Додаток повідомить дитини, коли його сеанс закінчиться.
  • Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
23 лютого 2019, 20:43
#
Супер )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися